Ulusal Staj Programı Bilgilendirme Semineri gerçekleştirildi.

13 Aralık 2022 Salı

Meslek Yüksekokulumuzda Ulusal Staj Programı bilgilendirme ve staj süreçleri semineri gerçekleştirildi.

Programın ilk bölümünde Meslek Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ahmet Midilli tarafından kariyer kapısı, e-insan platformu ve Ulusal Staj Programı hakkında bilgilendirmeler yapılırken Ulusal Staj Programı’na başvuru adımları da uygulamalı olarak gösterildi.

Programın ikinci bölümünde ise Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Baykal tarafından ‘’Staj süreci’’ konusu anlatıldı. Staj dönemleri ve staj evrakları hakkında detaylı bilgiler veren Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Baykal evraklarda ya da süreçte olası eksiklik halinde yaşanacak mağduriyetlerin önüne geçme adına öğrencilerin azami dikkat göstermesi gerektiğini söyledi.

Program, öğrencilerin sorularının yanıtlanmasıyla sona erdi.