Yüksekokulumuz Hizmet Binası Buharlı Dezenfekten Yapıldı

23 Mart 2020 Pazartesi

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN başkanlığında, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde geçtiğimiz günlerde yapılan ve yeni tip koronavirüs (COVİD-19) salgınına karşı alınacak tedbirlerin görüşüldüğü toplantı sonrasında açıklanan tedbirler kapsamında, Yüksekokulumuzda da yeni tip koronavirüse (COVİD-19) karşı çalışmalar yürütülmekte ve önlemler alınmaktadır.
Yeni tip koronavirüsün (COVİD-19) önlenmesine karşı Yüksekokulumuzun  tüm akademik ve idari ofisleri, derslikleri, seminer ve toplantı salonları, spor salonları, açık ve kapalı oturma alanları,  laboratuvarları, kantin ve yemekhanesi, koridorları, lavabolar ve tüm ortak alanları ile Yüksekokulumuzun  tüm eklentileri buharlı dezenfekten edildi.
 “Önce Sağlık” anlayışıyla Yüksekokulumuzda olduğu gibi, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesin tüm akademik ve idari birimleri ile eklentilerinde buharlı dezenfekten işlemleri devam etmektedir.