Times Higher Education (THE) Dergisi Duyurusu

04 Mart 2021 Perşembe

Değerli Öğrencilerimiz,
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, dünyanın saygın yükseköğretim derecelendirme kurulları arasında yer alan Londra merkezli Times Higher Education (THE) dergisinin yayın içeriğine ücretsiz ve sınırsız erişim sağlayabilmektedir. THE, yükseköğretim alanında dünyadaki gelişme ve yenilikleri, ayrıca dünya üniversitelerinin tüm konu alanlarında güncel çalışmalarını makale, haber, podcast ve videolar şeklinde yayınlamaktadır.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi kurum mail adresi ile tüm personel ve öğrencilerimiz, Times Higher Education (THE) dergisinin dijital ve basılı yayın hizmetlerine ücretsiz ve sınırsız erişim sağlayabilecektir. Ekte yer alan kılavuzda, çevrimiçi kullanıcı hesabı oluşturmak için gereken adımlar aşamalar halinde gösterilmiştir. Kurum mail adresi ile kullanıcı hesabı oluşturulduktan sonra, belirlenen kategorilere uygun yayın içeriği, THE tarafından günlük olarak kurum mailinize iletilecektir. Kullanıcı hesabı oluşturmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.
Kullanıcı hesabı oluşturmak ve tüm yayın içeriğine erişim için:

Times Kullanıcı Hesabı Oluşturma Resimli Anlatım için TIKLAYINIZ. (Türkçe)

Times Kullanıcı Hesabı Oluşturma Resimli Anlatım için TIKLAYINIZ. (İngilizce)

Times Kullanıcı Hesabı Oluşturma Resimli Anlatım için TIKLAYINIZ. (VİDEO ANLATIM)