TEK DERS SINAV DUYURUSU

05 Temmuz 2021 Pazartesi

26 Temmuz 2021 Saat 13:30’da yapılacak olan Tek Ders Sınavına girecek öğrencilerin aşağıda bağlantısı verilen Tek Ders Sınavı Dilekçesini doldurup imzaladıktan sonra en geç 14 Temmuz 2021 saat 13.00’a kadar  pazarmyo@erdogan.edu.tr adresine göndermesi gerekmektedir.

Not-1: Tek ders sınav için “wg2yz4r kodlu 2020-2021 BAHAR TEK DERS SINAVI” GoogleClassrooma kurumsal mail adresinizi (…@erdogan.edu.tr) kullanarak katılın ve size tanımlanacak eş zamanlı/çevrim içi sınavı cevaplayın.

Not-2: Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği’nin 28. Maddesi gereğince;
  1. Mezuniyetlerine tek dersi kalan öğrenciler, söz konusu dersin dönemine ve derse kayıt yapılıp yapılmadığına bakılmaksızın, akademik takvimde belirtilen zamanda, tek ders sınavına girerler.
  2. Öğrencilerin tek ders sınavına girebilmeleri için ilgili dersin yarıyıl sonu sınavına girebilme şartlarını (derse devam şartı) yerine getirmiş olmaları zorunludur.
  3. Tek ders sınavında başarılı olabilmek için, 100 üzerinden en az 60 puan almak zorunludur. Tek ders sınavı başarı notunun belirlenmesinde yarıyıl içi çalışmaları değerlendirmeye katılmaz. Harfli not sistemine dönüşüm işleminde mutlak not sistemi kullanılır. Sınavda alınan harfli not, o dersin ilgili dönemdeki başarı notu yerine geçer.
Tek Ders Sınavı Dilekçesini İndirmek İçin TIKLAYINIZ!