Staj Yapacak Öğrencilerin Dikkatine

27 Mayıs 2020 Çarşamba

Covid-19 salgınında eğitim öğretim süreçlerine ilişkin 15.05.2020 tarih ve 145 sayılı Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Senatosunda yapılan akademik takvimdeki değişikliğe istinaden Pazar Meslek Yüksekokul Kurul Kararı gereğince; “Pazar Meslek Yüksekokulu, Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü, Çay Tarımı ve İşleme Teknolojisi Programı, Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Programı ve Organik Tarım Programı için 2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı yaz dönemi stajlarını her sınıftaki öğrencilerin staj yeri bulmaları ve bütün yasal sorumluluğu kabul etmesi şartıyla stajlarını mevcut mevzuat çerçevesinde yapmalarına, staj yeri bulamayan veya yasal sorumluğu kabul etmeyen öğrencilerin ise herhangi bir hak mahrumiyeti yaşamamaları için stajlarını ödev yöntemiyle yapmalarına veya stajlarının 2020-2021 akademik yılına ertelenmesine” şeklinde karar verilmiştir.

Açıklanan bu hususlar dikkate alınarak, staj yapmak isteyen öğrencilerin stajla ilgili beyan dilekçelerini en geç 12 Haziran 2020 saat 17.00’a kadar Pazar Meslek Yüksekokulu Staj Komisyonuna ulaştırmaları gerekmektedir. Duyuru ekinde staj yapmak isteyen veya stajını ertelemek isteyen öğrencilerin doldurmaları gereken dilekçeler oluşturulmuştur.

Staj Sorumluluğunu  Kabul Etmeyenlere Ait  Dilekçe İçin TIKLAYINIZ

Staj Sorumluluğunu Kabul Edenlere Ait Dilekçesi İçin TIKLAYINIZ