Pazar MYO Uygulama Eğitimleri

28 Ekim 2021 Perşembe

Yüz Yüze Eğitimin Başlamasıyla Öğrencilerimizin Uygulama Derslerine İlgisi Arttı
Uzaktan eğitimle geçen üç dönem sonunda öğrencilerin tekrar yüz yüze eğitime dönmesi uygulama alanlarını ve okulun bahçelerini renklendirdi.
Pandemi sürecinde evde eğitim gören öğrencilerimiz, kampüse kavuşmanın mutluluğu ile tohumlarını toprakla buluşturdu. Uzun süre neşesiz olan bahçe ve koridorlarımız da öğrencilerin varlığı ile toprakta filizlenen tohum misali yeşerdi…
Sıfır atık kapsamında toprakla dost üretim sistemi içeren kompost üretimi ile birlikte organik istiridye mantarı yetiştiriciliği ve kışlık sebze yetiştiriciliği konularında Öğr. Gör. Songül YILDIZ eşliğinde uygulamalar gerçekleştirildi. Çay bitkisinde farklı gübrelerin etkisi ile ilgili çay fidanlarına gübre denemesi uygulandı. Öğrencilerimiz uzaktan eğitim sistemi sonrasında  sınıflardan ziyade uygulama alanlarında dersi işlemekten yana tercihlerini beyan etmekteler….
Okulların oksijeni olan öğrencilerimize yeni dönemde tekrar başarılar diliyoruz.