Öğrencilerimiz Şehitlerimizi Anma Programı Düzenledi

05 Mart 2020 Perşembe

Suriye'nin İdlib kentindeki hain saldırıda şehit olan askerlerimiz ve tüm şehitlerimiz öğrencileri tarafından anıldı.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Pazar Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından düzenlenen aziz şehitlerimizi anma programı, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından Şanlı Türk Bayrağı açılarak saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okunarak, hain saldırıda Şehit olan Mehmetçiklerimiz için dualar edildi.
Yapılan basın açıklamasında ise ülkemizin içinde bulunduğu bu zorlu süreçte Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi öğrencileri olarak Devletimizin ve Ordumuzun yanında olduklarını ifade eden öğrenciler şehitlerimizin isimleri tek tek okudu.
Katılımın yoğun olduğu anma programına, Pazar Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Adil BAKOĞLU, Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih SEYİS ve bu birimlerin akademik ve idari personelleri ile çok sayıda öğrenci katıldı. Pazar Gençlik Merkezi Müdürlüğü’nden gençlik liderleri ve genç gönüllüler de anma programına destek vererek programa katıldı.
Bu vesile ile aziz şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar, gazilerimize sağlık diliyoruz.