Öğrencilerimiz Mardin 6. Uluslararası Tarım Fuarında

06 Mayıs 2019 Pazartesi

Pazar Meslek Yüksekokulu Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü Organik Tarım, Tıbbi Aromatik Bitkiler ve Çay Tarımı ve İşleme Teknolojisi Programları 1. ve 2. sınıf öğrencilerinin Alan Araştırması, Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Yetiştiriciliği ve İş Sağlığı ve Güvenliği dersleri kapsamında Organik Tarım, Tarım Makineleri ve Tarımsal Faaliyetlerle ilgili uygulamaları incelemek, bilgi ve görgülerini arttırmak amacıyla 02-05 Mayıs 2019 tarihleri arasında Mardin’de düzenlenen 6. Uluslararası Magrotex’19 Mardin Tarım Ekipmanları, Gıda ve Hayvancılık Fuarına teknik gezi düzenlenmiştir.
Teknik gezi boyunca koordinasyon Öğr. Gör. Songül YILDIZ ve  Öğr. Gör. Seda OKUR tarafından sağlanmıştır.  Öğrencilerimiz fuar sonrası Mardin, Diyarbakır ve Batman illerimizin turistik yerlerini de gezip tanıma fırsatı buldular.