Öğrencilerimiz 11. Malatya Tarım Fuarında

19 Nisan 2017 Çarşamba

Pazar Meslek Yüksekokulu Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü Organik Tarım Programı ile Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Programı öğrencilerimizin katılımıyla; Organik Tarım,  Tarım Makineleri ve Tarımsal Faaliyetlerle ilgili uygulamaları incelemek, öğrencilerimizin bilgi ve görgülerini arttırmak amacıyla 12-14 Nisan 2017 tarihleri arasında Malatya Büyük Belediyesi Kültür A.Ş tarafından düzenlenen 11. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri, Makine, Hayvancılık ve Gıda Fuarına teknik gezi düzenlendi.
              Teknik gezinin koordinasyonluğunu yapan Öğretim Görevlilerimiz Songül YILDIZ ve Ahmet MİDİLLİ hocalarımızı ve teknik geziye iştirak eden öğrencilerimizi tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.