Meslek Yüksekokulumuzdan Ankara’ya Teknik Gezi

24 Nisan 2018 Salı

Meslek Yüksekokulumuz Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü, Organik Tarım Programı ve Tıbbi - Aromatik Bitkiler Programı öğrencilerinin katıldığı ve Öğr. Gör. Ahmet MİDİLLİ ile Öğr. Gör. Songül YILDIZ’ın koordinatörlüğünde     18-21.04.2018 tarihleri arasında Ankara’ya teknik gezi düzenlendi.
         Gezi kapsamında; Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’na bağlı Türkiye Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Türkiye Tohum Gen Bankası, Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü ziyaret edilerek öğrencilerimizin mesleki bilgi, görgü ve deneyimlerine katkı sağlandı. Ayrıca öğrencilerimiz; Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Anıtkabir’i de ziyaret etti.
         Öğrencilerimiz açısından oldukça verimli geçen organizasyon hakkında konuşan Öğr. Gör. Ahmet MİDİLLİ ile Öğr. Gör. Songül YILDIZ: “Öğrencilerimizin eğitimleri süresince aldıkları teorik bilgilerin, güncel uygulamalardaki karşılığını görebilmelerine, öğrendiklerini mezun olduktan sonra iş hayatında pratiğe çevirebilme kabiliyetini elde etmelerine olanak sağlaması amacıyla bu etkinliği tertip ettik. Bu tür eğitim faaliyetlerine devam etmeyi amaçlıyoruz.” ifadelerini kullandılar.

Resimleri Görmek İçin TIKLAYINIZ