DGS Hakkında Seminer Düzenlendi

17 Aralık 2021 Cuma

Pazar Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerine yönelik "DGS Hakkında Her Şey" isimli seminer düzenlendi. Seminer sunumunu yapan KAGEM Yönetim Kurulu Üyesi Öğr.Gör. Songül YILDIZ,  öğrencilere Dikey Geçiş Sınavına  başvuru, sınavın işleyiş ve içeriği, puan hesaplama ve tercih yapılacak bölümler hakkında genel bilgiler verdikten sonra sınavlara hazırlanırken verimli çalışma yolları, beyin jimnastikleri, öğrenme metotları konularına değindi. 2005 yılı Çay Eksperliğinden mezun olan ve 2019 yılında RTEÜ Ziraat Fakültesini DGS ile kazanan Arzu BATMAZ isimli öğrencimiz de  deneyimleriyle sınava girecek öğrencilerimize bilgi aktarımı gerçekleştirdi.
Sunum sonunda öğrencilerin konu hakkında soruları cevaplanarak seminer tamamlandı.