Bahar Yarıyılı Mazeretli Derse Kayıt İşlemleri

21 Şubat 2019 Perşembe

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik takviminde belirtilen 11-17 Şubat 2019 tarihleri arasında Bahar Yarıyılı derse kayıt/kayıt yenileme işlemlerini yapmayan öğrenciler,  ilgili akademik birime (enstitü/fakülte/yüksekokul/meslek yüksekokulu) mazeretlerini ve kayıt yaptırmak istediği dersleri belirten  (DERSE KAYIT DİLEKÇESİ) dilekçeyi  18 Şubat-01 Mart 2019  (saat 17.00'e kadar)   tarihine kadar vermek zorundadırlar.

Derse kayıt dilekçesi için  ”TIKLAYINIZ”

Mazereti birim yönetim kurulunca kabul edilen öğrenciler, katkı payı veya öğrenim ücretlerini  bankaya yatırdıklarına dair dekontu  ilgili akademik birime (enstitü/fakülte/yüksekokul/meslek yüksekokulu) verdikten sonra derse kayıt işlemi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından  yapılır.

Belirtilen tarihten sonraki başvurular kabul edilmez.